Thursday, April 26, 2007

ERBJUDANDE i MAJ MÅNAD:

D – TOXING, AVGIFTNING som oftast leder till VIKTMINSKNING och Ökad vitalitet
GRATIS föreläsning/informations kväll på
Qi Center Bergnäsvägen 15 Luleå 0920 – 88099

Söndag 13 maj kl. 18.30 – ca. 19.30
Fikaförsäljning!

STORSTÄDA DIN KROPP GENOM D-TOXING!
Sommaren närmar sig och det är lättare att ta tag i sin livssituation när ljuset återvänder. Precis som vi behöver storstäda huset, lägenheten eller det vi bor i, behöver vår fysiska kropp samma omvårdnad för välmående på alla plan.Känner du dig dessutom trött, hängig, eller orkeslös? Belastas din kropp ytterligare med övervikt eller andra fysiska obalanser?
Få tillbaka din lust och glädje genom att stanna upp, bejaka dig själv och rena din kropp.

Syftet med föreläsningen är att på ett enkelt sätt inspirera till självhjälp!
Mycket kan du göra själv på hemmaplan, men vi kan även rekommendera Herba Plus ört preparat, samt Resonans värmebehandling som en kick i rätt riktning!

Ta med dig vänner och bekanta, grannar eller någon annan som behöver lite inspiration!

Välkomna önskar Monika och Ewa på FärgklinikenLäs Bloggen på www.ljuskupolen .se

Monday, April 16, 2007

RESONANS MED INFRARÖTT LJUS, äntligen ny madrass


På FÄRGKLINIKEN arbetar vi med infrarött ljus och vi gillar läget. Det är härligt att uppleva och bevittna alla goda resultat behandlingsmetoden för med sig.

Behandlingar i Sensei värme Resonans är en metod där du ligger ner i en sorts kupoler med bastuliknande effekt. Skillnaden mellan bastu och IR värmebehandling är att IR ljus är kroppseget, går direkt in i vävnaden och påverkar kroppens organ samtidigt som den läker och lindrar. Värmebehandlingen gör att du svettas ut slaggprodukter och härdade fetter. Elasticiteten i huden stärks och kroppen känns mycket mjukare och mer avslappnad efter sessionen som tar ca.en halvtimme. Du får duscha efteråt.

I bastu blir hela luften varm, kroppen börjar svettas och åtminstone jag klarar aldrig av att vistas där en längre stund för då blir jag dizzy i huvudet. Du behöver vistas i bastun i timmar för att uppnå samma effekt som i Resonansen när det gäller ut svettning av gifter och fetter. Under Resonansbehandlingen ligger du med huvudet utanför och behåller svalkan i knoppen samtidigt som hela kroppen får en välbehövlig avspänning. Ändå påverkas hjärnan positivt och det innebär mental avgiftning och avslappning.

I veckan får vi äntligen hem en ny madrass som avger det läkande ljuset och det innebär att du aldrig behöver vända dig för att få samma effekt på både fram och baksida. Det underlättar för alla med stela nackar eller andra svårigheter att ligga på mage

Vi använder oss också av Resonansen i samband med våra andra behandlingar som massage, akupressur, eller dyl. Den mjukar upp muskler och vävnader samt underlättar/förstärker den fysiska behandlingen. Vid behandling i De Tox fot SPA (avgiftar kroppen via fötterna) har vi märkt en klar skillnad när kunden legat i Resonansen (som ökat cirkulationen) innan badet.

Resonans värme behandling är värt att prova på enbart för avspänningen skull!

VÄLKOMMEN!

Thursday, April 12, 2007

UTBILDNING PÅ GÅNG:

Vecka 17 HAWAIIMASSAGE Fre. 27 – Sön. 29 April/ Pris: 3330 kr.
”Först till kvarn får mala…” Det blev Lomi Lomi

UTBILDNINGSORT: Qi Center, LULEÅ, Bergnäsväg. 15 0920 – 88099; Läs bloggen på: www.ljuskupolen.se

TID: Fredag kl. 12.00 - ca. 19.30, Lör. - Sön. Kl. 08.30 – ca.16.00

HAWAIIMASSAGE:
MÅLGRUPP : UTBILDNINGEN VÄNDER SIG TILL DEN SOM
ÄR EN VERKSAM ELLER PROFESSIONELL TERAPEUT ELLER NYBÖRJARE
ARBETAR MED MÄNNISKOR, VILL ÖKA KUNSKAPEN & MEDVETANDET OM HELHETEN (KROPP – PSYKE – SJÄL – ANDE)
VILL ANVÄNDA SINA HÄNDER SOM VERKTYG FÖR MEDVETEN BERÖRING

INNEHÅLL :
· INTRODUKTION – PRESENTATION, MASSAGENS BAKGRUND, FÖRDELAR, NACKDELAR
· OLJOR, MILJÖ
· ANDNINGENS BETYDELSE, ÖVNINGAR
· MEDITATION, TANKENS KRAFT
· MASSAGEN I OLIKA MOMENT, AVSLUT MED HEL KROPPS MASSAGE
Ingår: olja, kompendium, intyg
HÄNDERNA ÄR HJÄRTATS VINGAR

Wednesday, April 11, 2007

NU ÄR VI PÅ GÅNG IGEN

Vi är åter igång och fortsätter med våra kurser, utbildningar, konsultationer, behandlingar, avgiftningskurer(program). Vi har haft problem med bloggen men nu funkar det.

Vi hälsar Mirja Veräjä från Pajala välkommen till Färgkliniken. Hon kommer att vara hos oss åtminstone ett par månader. En härlig självgående kvinna.

Jag, Monika, Har ÄNTLIGEN läkt ut mina sista besvärliga stora eksem fläckar. Jag har sökt och provat det mesta samt gått på många alternativa behandlingar. Allt har lett framåt mot läkande men tack vare några Herba Plus kurer så är jag ÄNTLIGEN fri! HURRA, HURRA!
Har också fått ynnesten att simma med mina älskade delfiner igen, samtidigt som jag har fått njuta i min dotters och hennes väninnors sällskap på Zanzibar, Afrika. Det var en gåva....

Välkommen till oss på Färgkliniken om du är redo att ta hand om dig själv på alla plan!
Vi stöttar dig gärna och förmedlar om de mest fantastiska metoder för välbefinnande.