Monday, September 29, 2008

FRISKVÅRD-& MÅBRAMÄSSA i KALIX

Friskvård o måbra mässa lö 4/10 9.30-16 i Kalix Folkets Hus

Fri entre

Föreläsningar i Malören 50:-/pers
10.00 Inger Karlsson/Lena Thudin Ayur Veda
11.00 Monika Palo Jo, vi kan, vi vill, vi törs!
13.00 Irene Harnesk Lundqvist Mitt liv som medium
14.00 Tina Persson Tro, hopp och kärlek. Att våga hela vägen.
15.00 Göte Nordberg El, mobil och jordstrålning.

Möt Irene Harnesk Lundsvist Energiterapeut,medium, healer och socionom. Boka tider för konsultationer på söndagen 10-16.

Tuesday, September 23, 2008

På väg att GUNGA in i skorna

Gå som en masaj, ja det ska jag roa mig med. Har köpt nya MBT walking skor som jag strax ska inviga på min kvällspromenad. Har redan gått in ett par sandaler i sommar och det har varit fantastiskt bra för mitt knä och sviterna efter diskbråcket.
Gången blir mjuk och följsam och det känns att hela ryggen påverkas till det bättre.

Det är höst nu och färgerna i naturen fyller mig med häpnad varje dag. Det är som att iaktta en tavla som konstnärer fyller med olika kraftfulla färger. Skiftningarna gör att jag kippar efter andan och jag märker att ögonen söker asparnas otroliga nyanser.

Gladast blir jag när jag ser hur kulörerna går mot rött, det är som att titta på en eld med lågor som dansar. Asparna är livfulla, det är som om de har så mycket att förtälja via de dallrande löven. De är nog naturens "pratträd"eller storytellers.

Solen är på väg ner så nu ska jag ila ut för att fylla mig med färgterapi. Samtidigt gör jag andningsövningar för att syresätta mig maximalt och rensa ut dagens oxiderade sura tankar. Jag minns inte om jag haft några sådana men bättre att förebygga än att surna ihop.

Monday, September 15, 2008

FULLMÅNE & FROST I SEPTEMBER


Fullmånens starka påverkan är fortfarande kännbar. Igår kväll när vi gick till sängs drog jag upp persiennerna för att bli månbelyst denna fullmånekväll. Jag låg i skenet och gjorde en helande process för att aktivt medverka till frisläppande av omedvetna skuldkänslor.

En önskan jag har sedan länge tillbaka är att ha ett sovrum med stora öppna fönster vid fotändan riktat mot öster där fullmånen visar sig på kvällen. Det är ett sånt fantastiskt sken som månen delar med sig av. Jag gillar det vit - gul - blåa ljuset som är så speciellt. Kvinnligt, sinnligt, vackert, rent.........
I morse var det fortfarande frost när vi klev upp och det förebådar hösten vi har framför oss. En härlig arbetstid, att få lägga ner energi på kreativa lösningar för företaget. Att få uppdrag, göra åtaganden som hjälper människor till uppvaknande och helande.
Min starkaste delvision just nu är att sprida information på olika sätt om vikten av medveten beröring. NSD hörde min önskan genom etern och gjorde ett reportage om Massage igår, idag kommer fotografen eftersläntrande för att fota en handmassage som ska läggas ut på HÄLSOBILAGAN i tidningen.
Nu är det bäst jag gör mig klar för dagens uppdrag, taktil massage på ett äldreboende samt reportaget. Med en önskan om en bra dag avslutar jag dagens rader....

Läs även bloggar på www.halsofokus.com

Tuesday, September 02, 2008

SEPTEMBER, nu startar hösten!

Denna dag har i mitt minne alltid inneburit solsken. Min son föddes för exakt tjugo år sedan och vi har alltid firat hans födelsedag lättklädda utomhus. Min son är en jungfru i tecknet och för mig en viktig stråle av ljus.

Jag har för hans skull lagt in en ledig dag för att förbereda middag samt baka tårta. Han är fullt upptagen med sitt men jag ärar hans dag genom tid och förberedelse. Jag gör det med glädje och för att jag älskar födelsedagar som innebär en högaktning för just den här viktiga personen.

Mina två barn är det viktigaste jag har åstadkommit under detta jordeliv och jag kommer troligen att förära dem resten av denna jordevandring.

Just nu är himlen grå, det kanske är förändringarnas tid som är i intågande. Det sker en skiftning av energi på alla plan och just nu är ridån fördragen för att vi ska hållas i spänning om vad som komma skall.

Det är bra att inte veta allt...........

Tänkvärda rader, tisdagen 2 september, min sons födelsedag:

Livet är en välsignelse

Människan är född för att glädjas

Inom alla människor finns

obegränsade resurser av energi,

intelligens och lycka.

Maharishi Mahesh Yogi