Friday, October 23, 2009

Helande kurser i LULEÅ Oktober - November

Utbildningar i LJUS & FÄRGTERAPI
Rekommenderas dig som är intresserad av hälsa & välmående. Ljus & färg har kraftfulla frekvenser som går in på cellnivå & påverkar nervsystemet till avspänning.

Metoderna är lättanvända samt bidrar till harmoni & glädje. Du kan använda dig av färgterapi i din profession eller vardag. Kan ha effekt vid inlärningssvårigheter samt andra stressrelaterade åkommor.Investering: 850 kr/steg (exklusive moms/företagare)

Steg 1: Grundutbildning i FÄRGER & LJUS
Genomgång av färgernas betydelse· Vad har du för grundfärg?
· Chakran, påverkan av färger· Meditation, med färg· Behandling med färg (sidentyger, färgat papper)

Steg 2: Färgade KRISTALLER
Genomgång av färgade Kristaller/egenskaper· Regnbågsfärger· Regnbågsmeditation· Personlig själsfärg· Chakrabehandling med kristaller, sidentyger

Steg 3: KRISTALLER - Fruset ljusGenomgång av kristaller och färg·
Utökat Chakra/Aura arbete· Meditation· Behandlingar – Balanseringar med genomskinliga kristaller och färg/belysning

REGNBÅGSREIKI/Förkunskaper krävs: Reiki 1 & Reiki 2
Genomgång av Reikisymboler· Färger i distanshealing· Aura/Chakra· Meditation· Behandlingar i REGNBÅGSREIKI

Datum:
Steg 1: Lör. 31/10, Steg 2: Sön. 1/11, Steg 3: Sön 15/11 Kurs i Luleå 21- 22 november

Jag är redo för en förändring - Jag kan hela mitt liv
Workshop i personlig utveckling och inspiration.
Luleå- plats meddelas senare
Är du redo för en helg i helandets tecken som innebär att vi arbetar med olika nivåer på fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt plan?

Lördag 7 nov. kl. 12.00 - ca.19.00, Söndag 8 nov. kl. 9.00 – ca.15.00
Introduktion Genomgång
Samtal Affirmationskort
Guidad meditation/Inre välgörande resa
Attraktionslagen
Övningar för avspänning
Energibehandlingar
Om Workshopen blir i Kallax:
Trummeditation i Gaijakåtan med levande eld, reningsritualer
Investering: 1350 kr
OBS! Begränsat antal platser..........Knytkalas: buffé genom medtagna måltider/Alternativt: Jag gör en lättare lunch(50 kr/person)
Jag bjuder på frukt, ost/kex, kaffe och te.

REIKIHEALING Steg 1
Reiki 1 Nybörjare: 2 dagars grundutbildning enligt den traditionella vägen
En healing metod som ökar medvetenheten och stärker Qi energin genom handpåläggningEn utbildning där du blir invigd i Reiki traditionen genom initieringar av en mästare. Livsenergin aktiveras och effekten är livslång. Alla kan lära sig använda sig av den intelligenta energin. Reiki är en urgammal tradition och du kan behandla dig själv. Precis som i medicinsk Qigong tränas du i att göra övningar varje dag vilket stärker din hälsa på alla plan; kroppsligt, psykiskt, mentalt och andligt. Du lär dig behandla dig själv och andra under kursen. I utbildningen ingår mental träning samt meditation. Reiki är mycket enkelt och effektivt som egenvård.

Jag kom i kontakt med den traditionella Reikin 1992 genom Irma Gustavsson. För mig blev det ett avgörande livssteg som fortsätter att utveckla livet och gör mig oerhört tacksam.

Ingår: arbetsmaterial, internationellt diplomInvestering: 1700:-/deltagare

För vad och för vem? Alla som är redo att: utvecklas genom att ta ansvar för hälsa och välmående, förstärka intuitionen, öka medvetenheten, få tillväxt mentalt och andligt, ha mer ork & inspiration, få bättre sömn & avslappning m.m. Reiki kan bli din ”läke-/medicinväska” du alltid bär med dig i dina händer!

Healingtraditionen kan fortsättas med Reiki 2 Distansutbildning!

Info & Anmälan: Monika Paloinfo@livskraft.info, 070 – 636 43 84
Läs aktuellt på http://www.livskraft.info/

Monday, October 19, 2009

NSD Artikel idag 19 oktober Hjärnan behöver rensas

Kalix Friskvårdsmässa 17 - 18 oktober

I lördags var Linda Danhall från NSD med på min föreläsning

Jag är redo för en förändring - Jag kan hela mitt liv

Artikeln är hennes tolkning av det hon fick till sig på plats.

Gå in på http://www.nsd.se/nyheter/

och läs artikeln Hjärnan behöver rensas om du vill veta mer om innehållet

På söndag föreläste jag om "En introduktion till färgernas värld"

Monika Palo www.livskraft.info


Thursday, October 08, 2009

FÖRELÄSNINGAr Kalix Friskvårds Mässa 17 - 18 oktober

Lördag 17/10 Lokal: RENSKÄRET
12.00 – 13.00
Investering: 100 kr

”Jag är redo för en förändring - Jag kan hela mitt liv!”
När jag stannar upp, vänder blicken inåt och lyssnar då har jag möjlighet att skapa harmoni i mitt liv. Jag måste göra plats för en förändring om det är det jag längtar efter.Vad är min längtan, vad vill den att jag ska göra?

Föreläsare:Monika Palo

http://www.livskraft.info/ info@livskraft.info

FÖRELÄSNINGAR
Kalix Friskvårds Mässa
Söndag 18/10 Lokal: RENSKÄRET
Gemensam föreläsning Monika Palo/Regina Mäki
Investering: 150 kr



11.00 - 11.30
Öppna dörren till ditt sjätte sinne…
Föreläsare: Regina Mäki, andlig vägledare

11.30 – 12.00
Introduktion till FÄRGERNAS värld!
Föreläsare : Monika Palo
Vad kan färger göra för din hälsa? Färgernas frekvenser påverkar nervsystemet samt alla ”måbra” hormoner och du kan använda dig av kunskapen i din vardag. Följ med på en glad ”liten” resa i kulörernas värld och låt dig inspireras!



Sunday, October 04, 2009

På lingonröda tuvor och på villande mo......

När jag tänker på lingon röda tuvor så kommer jag osökt att tänka på min lilla mamma som levde upp vid bärtider. Speciellt lingonen fångade hennes intresse. Det kan ha varit den höga klara luften, färgerna i skogen som gjorde henne till en "hind" som tog sig fram på lätta ben över stock och sten. Det var svårt att hinna med henne trots att jag var 32 år yngre, hon var makalös och hennes medfödda kompass var störtsäker. Hon visste exakt var hon var och jag som föddes utan kompass kände mig totalt trygg i hennes närhet. Om vi befann oss på skilda håll så hördes ett"Ho,Ho"
klinga genom skogen och med ett leende svarade vi andra på hennes språk "Ho, Ho". Full koll!
Jag har också fascinerats av lingonens färg på de gröna tuvorna, det är så otroligt vackert så varje gång jag passerar en tuva måste jag böja mig ner och stryka över bären.
Den röda färgen för vår bas, roten i livet. Blodets färg, passion, kärlek, värme, närhet, glöd, jag skulle kunna skriva ner ytterligare många ord som den röda färgen påminner om men det får räcka för den här gången.
Just nu har jag en bukett med röda rosor på bordet framför mig som jag förärade min man när jag kom hem från Kea i Grekland. Rosorna var en symbol för kärleken jag känner till honom!
Idag är det måndag och arbetsveckan är på gång igen. Jag har mycket "måste" arbeten framför mig och det är bara att komma igång för att kunna bocka av på min struktur lista. Varje avbockning ger rörelsefrihet och det känns skönt att ha klarat av sånt jag skjutit framför mig. Jag ligger fortfarande lite efter sen all frånvaro från jobbet.
Imorgon tisdag ska jag och min kollega närvara på Anhörighetsdag" i Boden. Vi ska visa upp oss och vad vi förmedlar och anhöriga är en grupp människor jag verkligen vill nå fram till. Jag tillhör ju också dem!
Nu är det dags att sätta igång efter lite stretchning som mjukar upp.
Monika Palo www.driftig.nu blogg livskraftinorr www.livskraft.info





Thursday, October 01, 2009

Leva livet, kom så ska vi leva, leva livet....

FÖRSTA OKTOBER, höst och temperaturen utomhus den sjunker sakta men säkert. Jag måste nog börja använda sockar och höstskor. Känner hur kallt det är om benen när det bara är två plusgrader. Idag har jag återvänt till Färgkliniken och beundrat min kollega Elisabets framfart när jag vistats utomlands. Hon har städat bort saker, målat möbler, flyttat om och gjort energi rörelse på kliniken. Det kändes bra och öppet att träda in i lokalerna. Det har blivit en nystart för oss nu när hösten gjort sitt inträde.

Imorgon ska jag förbereda inför föreläsningen i Kalix på lördag. Måste ta med mig lite PR material och dra ut lite papper som jag kan dela ut till åhörarna. Jag ser verkligen framemot att agera som talare inför demensföreningens årsmöte i Norrbotten. Demens och åldrande ligger mig varmt om hjärtat och jag står mer än gärna på barrikaderna för att bära fram de gamlas röst. De gamla som på alla sätt velat visa oss vägar att gå men som vi kanska bara rusat förbi i all brådska. Nu kanskae vi ska ta oss tid att titta, lyssna och andas...

Monika Palo www.livskraft.info www.driftig.nu blogg livskraftinorr