Sunday, November 29, 2009

Semester i Afrika 30/11 - 15/12

Semestertider före jul! Jag är inte anträffbar på två veckor då jag tar hand om mig själv i förebyggande syfte. Lejonet åker hem till släkten!

Mina kunder gör inte som jag säger, de gör som jag gör

Citat:"Barn gör inte som man säger de gör som man gör"


Vill du veta mer gå in på http://www.livskraft.info/ eller följ mig på resan på http://www.mintur.se/medlemmar/alicemonika

Ha det gott och ta hand om dig medan jag är borta hälsar Monika Palo

Tuesday, November 17, 2009

NSD Helg Artikel lördag 14 november Färgerna får oss att må bra

http://www.nsd.se/helgbilagan/Frisk av färg eller Färgerna får oss att må bra
Gå in och läs artikeln i sin helhet om du vill veta mer!

Text: Angelique Wallsten
Foto: Kurt Engström

Färgerna ger liv i luckan!

Färger är sprakande, ger oss livskvalitet, förgyller vardag som helg, inspirerar, lyfter, tonar ner, när, tynger, mättar, passionerar, svalkar m.m. November månad är dämpad i sin färgskala men vi kan ju lyfta själv med bl.a. hjälp av färg.

För mig är färg MAGI!

Idag ska jag ta hjälp av färg för att hela mitt knä som besvärar just nu, en svit efter diskbråcket. Jag har införskaffat mig en lampa med regnbågsfärger så målet är att belysa knäet med bla. blå och grön färg för att se hur snabbt frekvenserna arbetar med läkning.

Färg får mig att må bra. Jag tänker och drömmer i färg. Det har alltid varit lätt att framkalla olika färger i min inre syn och att arbeta med kulörerna mentalt men om du tycker att det är svårt eller upplever färgerna frånvarande så rekommenderar jag starkt ett besök i FÄRGKUPOLEN. Där är färgerna så klara, regnbågsfärgerna avlöser varandra i en behaglig takt. Där kan du mata in färg visuellt så att du senare även mentalt kan nyttja det!


Du badar i Monokromatiska färger som går in på cellnivå och harmoniserar nervsystemet. Du får verkligen känna dig ett med alla färger, en i taget, och känner mer eller mindre för de skiftande kulörerna. Frekvenserna arbetar med att stärka immunförsvaret på ett behagfullt sätt och mestadels upplever människor en skön avslappning.

Du som läser detta inlägg erbjuds 15% rabatt på en session i Ljuskupolen när du bokar tid och uppger datum för införandet av blogg!

RING och boka tid på 070 - 636 43 84