Tuesday, October 26, 2010

Sensei Värmebehandling i Resonans med IR ljus

Behandlingar i Sensei värme Resonans är en metod där du ligger i en sorts kupoler med bastuliknande effekt. Skillnaden mellan bastu och IR värmebehandling är att IR ljus är kroppseget, går direkt in i vävnaden och påverkar kroppens organ samtidigt som den läker och lindrar. Du får en värmebehandling som gör att du svettas ut slaggprodukter och härdade fetter. Elasticiteten i huden stärks och kroppen känns mycket mjukare och mer avslappnad efter sessionen som tar ca.en halvtimme. Du får duscha efteråt!
I bastu blir hela luften varm, kroppen börjar svettas och du behöver vistas i bastun i timmar för att uppnå samma effekt som du får i Resonansen när det gäller utsvettning av gifter och fetter. Under Resonansbehandlingen ligger du med huvudet utanför och behåller svalkan i knoppen samtidigt som hela kroppen får en välbehövlig avspänning. Ändå påverkas hjärnan positivt och det innebär mental avgiftning och avslappning. Det infra röda ljuset omger dig och du kan ligga på rygg under hela sessionen.

Vi använder oss också av Resonansen i samband med våra andra behandlingar som massage, kinesologi, eller dyl. Den mjukar upp muskler och vävnader samt underlättar/förstärker den fysiska behandlingen. Vid behandling i De Tox fot SPA (avgiftar kroppen via fötterna) har vi sett en klar skillnad när kunden legat i Sensei Resonansen (som ökat cirkulation & mikrocirkulation) innan badet.
Resonans värme behandling är värt att prova enbart för avspänningen skull!
Tänk dig solvärmen en härlig sommardag...

Pris: 280 kr/behandling
       250 kr/behandling = 5 kort (1250 kr)
       220 kr/behandling = 10 kort (2200 kr)

Tuesday, October 19, 2010

Föreläsningar På Friskvårdsmässan i Kalix...

gjorde mig glad! Gensvaret var upplyftande och flera personer sökte upp mig i montern efteråt. Det är ett lyft att få delge något som ligger mig varmt om hjärtat och dessutom lockar människor till ett aktivt deltagande. NSD reporter var med under föreläsningen men publicerade annat viktigt för dagen. Vid tillfället handlade det om TankensKraft som verktyg för att skapa hälsa. Den dag vi inser vilken styrka det är att medvetet använda sig av den mentala styrkan genom fokusering på det goda i tankarna kommer vi att nå långt med vårt välmående. Åhörarna fick delta i en stund med att göra en inre tankeresa för att veta vad jag försökte förmedla. Det kan vara svårt från början medan vi passerar en massa tankehinder men övning ger färdighet. Någonstans måste vi börja...

Mässan var trevligt upplagd och arrangörerna hade gjort ett gott arbete. Vädret utomhus var bra och det bidrog nog till att besökarna var färre under söndagen. Hälsointresset är växande även i Sverige och var man börjar nog inse sitt eget agerande och ansvar för att må bra på alla plan. Ingen förutom jag själv kan söka min väg till ett välmående. Min sanning kanske inte är din och din sanning behöver inte överensstämma med dina vänners... Idag är det tisdag och ny arbetsvecka. Arbetar på Färgkliniken med Färgterapi bl.a. mot sömnstörningar. Intressant med människor som vågar prova nya vägar för att komma framåt i livet. Nu är det dags att förbereda för en healingsession med Inre resa. Dagens affirmation: "Jag är stark, beslutsam och kraftfull!"

Tuesday, October 12, 2010

Har du behov av egentid i behaglig miljö?

En stund för dig själv i en lugn miljö gör att du effektivt laddar dina batterier. Färgkliniken på Bergnäset har en tre meter stor vit kupol där vi erbjuder färg/ljusbehandlingar med Monokromatiskt ljus. Ljuset är rent och när det bryts genom ett prisma bildas regnbågsfärger. Med en styrdosa kan du enkelt välja färger efter behov och önskan. Det är upplevelse att ligga där på madrass och se/känna hur kulörerna fyller upp kupolen och du blir lika färgad som innandömet. Färger är frekvenser/vågrörelser som går in genom ögonen, huden, kläderna och påverkar på cellulär nivå. Frekvenserna sätter igång energiarbetet i mitokondrierna som är kraftverken i cellerna. Detta gör att hela din kroppsorganism påverkas. Den blå färgen på fotot påverkar specifikt höger hjärnhalva vilket bidrar till avslappning och lindrar stress. Mycket bra vid olika sömnrubbningar och koncentrations problem. 

Sessionen i den naturvita miljön ger vila till kropp och själ. Det är behagfullt att vila i sig själv och bara vara. Egentid är viktigt i vår stressfyllda tid då vi ska hinna vara på flera ställen samtidigt. Kloning!?Vi behöver se till själens "hus" vår kropp för om vi inte kan känna oss i harmoni i den, var ska vi då vara? Ibland behöver vi få vara ifred utan att behöva svara på frågor eller delta i samtal. Hjärnan behöver medveten aktiv vila även dagtid. Vi lever här och NU och för att vara alerta, produktiva, skapande måste vi ha återhämtning. 

Tips! Ge dig en gåva inför höst/vintermörkret. Tillåt dig prova färgterapi eller färgbehandling för att se om det kan tillföra dig något av värde. Tänk om en sån behagfull upplevelse kan förebygga och mildra inför den långa mörkertiden. Tänk om det kan förbättra sömnen eller annat stressrelaterat som vi alla känner av mellan varven. Du har tillgång till din egen inre doktor om du bara tar dig tid. Stanna upp en stund och känn efter hur du mår och AGERA efter den  känslan!                                  Ring Monika Palo 070 - 636 43 84  när du är redo!

Thursday, October 07, 2010

Min största LÄNGTAN just nu!?

Just nu är det harmoni med mina nära och kära. Längtan ute på ön, att bara vara lugnt och stilla. Avskildhet, ensamhet och eld. Havet och vatten i dess naturliga former. För mig är det uppfylld längtan att vara omgiven av havet, sanden, vågorna, bruset och ljusspelet. Den starka vinden kommer kanske att hejda en dellängtan, att plocka havtorn i skärgården. Men så är livet, ibland vill det sig inte och det får man tåla. Havtorn innehar den mest fantastiska orange färg jag upplevt hittills och bären fyller mig med vördnad över det vackra naturen har att erbjuda om vi är intresserade.

I helgen kommer jag att vandra på ön och inandas allt det vackra samtidigt som jag mentalt stänger igen. Att ha stuga på en ö innebär förfallotid då vi återigen är landfasta tills vägarna öppnar sig igen. Vi kan åka båt så länge havet är öppet och vi vet att vi tar oss ut. Sen vilar vi och låter Längtan gå i ide tills isen lagt sig. Då blir det nya dimensioner med snö och skidåkning...Men just nu ska jag bara njuta av här och nu med vedeldad bastu i totalt mörker, eld i öppna spisen, god mat och mitt bästa sällskap...jag och min man...
Idag promenerar jag till och arbetar på Färgkliniken. Njuter av en värmebehandling i Resonansen innan jag börjar med Reikiutbildningen. I helgen är jag ledig och nästa vecka är det behandlingar, konsultationer på kliniken som upptar min uppmärksamhet. På onsdag kväll föreläser jag om Din Personliga Färgkod i Piteå.
Jag önskar er som läser detta en underbar helg med mycket närhet och värme!