Wednesday, April 13, 2011

STANNA UPP OCH KÄNN EFTER!

Försöker kroppen kommunicera med dig på något sätt? Är du trött, uttråkad, nere, har du ont någonstans, känner du dig orolig eller rastlös m.m.? Listan på olika sätt som kroppen försöker nå din medvetenhet kan vara lång. MEN, vi måste STANNA upp och andas!

Det är helt naturligt och ett måste att stanna upp vid en stopskylt annars kan det hända tråkiga saker. Vi kan krocka, köra på nån eller få betala stora summor pengar i bötesbelopp.
Men när det gäller oss själva i livet så är det ibland "lättare" att låta det bero, det kan ju gå över i bästa fall. Det där som känns eler pågår inombords och som även brukar kännas fysiskt. Vi kan ju också sopa det under mattan tills vi en dag snubblar över den växande högen där under. Vi kan se detta skeende i stort, i samhället, och i smått i oss själva.

"Under ytan..." kan det pågå både ett och annat. Det har jag verkligen påmints om under dessa två månader jag arbetat med min ögonträning/yoga. Det återkommer jag till! Ska sätta upp ett datum för en föreläsning om vikten av att se klart innan kursen med ögonträning, avslappning, meditation kör igång.
Ha en bra dag i solen. Nu ska jag ut och gå...