Sunday, September 24, 2006

ERBJUDANDE TILL FÖRETAG; KOMMUNER; LANDSTING ETC:

”Specialerbjudande till dig och din personal”

Fyll på din energi med sprakande superfärger!

Det går mot mörkare tider och mycket ska hinnas med. Och stressen kommer gärna krypande. Men du kan stoppa den i tid! Vetenskapen har bevisat det du säkert redan vet – att god hälsa inte bara bygger på motion och rätt kost, utan är en naturlig följd av välbefinnande på flera plan. Färgterapi är en behaglig metod som verkligen kan hjälpa dig! Du får uppleva:

En skön och behaglig avslappning
Ökad motivation och initiativkraft
Mer energi och förbättrad koncentration
Personlig förnyelse

Du kan också prova bara för nöjes skull. Det är mycket underhållande att färdas genom hela regnbågens spektrum och att bada i de rena superfärgerna. Färger är verkligen balsam för din kropp och själ, så ta tillfälle i akt och njut av en välgörande färgbehandling du också!

Dessutom får du tips på flera enkla och effektiva avspänningstekniker som du lätt kan använda och dra fördel av både på jobbet och hemma.

Välkommen att boka tid för ett personligt möte där vi gärna berättar mer om vad färgterapi kan betyda för dig och din personal. Vårt mål är enkelt: Att den investering som företag och kommuner gör i friskvård ska ge maximal utdelning.

Ring nu direkt på telefon 0920 – 880 99 eller skicka e-post till
info@ljuskupolen.se

Med vänlig hälsning
Färgkliniken



Monika Palo Ewa Eriksson


PS. Hur fullttecknat ditt schema än är, tag dig några minuter och dela ut visitkorten till din personal. Tag kontakt om du behöver fler visitkort – per telefon eller e-post.

No comments: