Thursday, August 10, 2006

REIKI vid skolstarten
Park hotell - LYCKSELE

Reiki 2: 2 dagars utbildning med distanshealing. Genom att använda universella symboler kan du arbeta med energi på avstånd. Du kan arbeta med din fysiska, psykiska, mentala och andliga hälsa. Reiki´n påverkar allt levande väsen och är en oerhört kraftfull healing metod.

OBS: ÄNDRAT DATUM!

Lör. 26 aug. kl. 09.00 – 17.30, Sön. 27 aug. 9.00 – 15.00
Ingår: arbetsmaterial, internationellt diplom
Investering: 3000:-
Målgrupp: alla som vill vidare utveckla sig och har gått Reiki 1/vill arbeta med energi gränslöst och medvetet
Anmälan eller frågor: 88099 eller 070 – 636 43 84
info@livskraft.info/Monika
________________________________________________________________
REIKI betyder Livskraft eller Universell livsenergi.
Alla; barn, ungdomar, vuxna, gamla, kan lära sig använda den intelligenta energin. Du blir invigd i en urgammal tradition genom initieringar. Kraften är livslång. Du lär dig behandla dig själv och andra under kursen. Meditation ingår. REIKI är mycket enkelt och effektivt som egenvård.
För vad och för vem?
 Om du har tappat gnistan - känner dig utan ork, inspiration  Om du har blivit kränkt – utanför av någon anledning  Om du söker efter syftet – meningen med livet  Om du vill bygga upp dig andligt, utvecklas  Reikin ökar närheten, öppenheten och vidsyntheten i familjer samt i partnerförhållanden och ger en ännu stabilare grund att stå på  Reiki är bra för den som aktivt vill ta ansvar för sin hälsa, sitt liv samt medvetet öka utstrålningen av det inre ljuset  Reiki är din ”läke - medicinväska” som du alltid bär med dig
Det här är en del av den traditionella REIKIn som jag kom i kontakt med 1992. För mig blev det en avgörande livs förändring som fortsätter att utveckla mitt liv.

Hör av dig om det finns intresse att lära mer om CHAKRA, FÄRGHEALING, AURA etc! I så fall kan vi sätta upp en WORKSHOP på fre. eller lör. kväll.
På fredag 25 augusti kan jag göra behandlingar.


Har lärt mig nya, effektiva tillvägagångs sätt som:
Relations eller karma behandlingar med hjälp av färger och Kinesiologi


Inre Resor eller healing
Hawaiimassage
Pris: 1 timme = 550:-, 1½ timme = 650:-, 2 timmar = 750:- Alla som tar behandling i samband med kurs får 50 kr. rabatt.

Monika

No comments: