Monday, November 20, 2006

AVGIFTNING ELLER DETOXING med D-Tox Spa,fotbad

FÄRGKLINIKEN erbjuder olika effektiva avgiftningsprogram om du har behov av att öka din vitalitet och energi.

Denna gång introducerar vi BioEnergiser D – Tox Spa System

Strömmen av vital livskraft och energi är helt avgörande för att upprätthålla en god hälsa och en kropp i perfekt balans. När kroppen är i perfekt balans får du mer fysisk energi, bättre mental koncentration och ökad cirkulation, något som medverkar till ett mer effektivt stoffskifte.

Under en avslappnande 30 – minuters behandling placerar du fötterna i ett spa – kar som är fyllt med varmt, saltat vatten. En energi givande sond placeras i vattnet, och denna sänder ut en ström av elektroner och ett bioenergiskt fält. Genom detta kommer en BioEnergiser-behandling återupprätta balans och harmoni genom att sända milda stimulerande signaler upp igenom lymfsystemet och därmed sätta igång en naturlig avgiftningsprocess.

Pågående kliniska tester visar överraskande goda resultat vid behandling av bland annat:

Eksem
Psoriasis
Vätskeansamling i fötterna
Svettiga händer och fötter
Lymfödem
Lymfkörtelavgiftning
Ökad blodgenomströmning och cirkulation

Resultaten har varit utmärkta och klienter berättar om stora förbättringar.

Detta är bevisat i olika tester och ligger till grund i de tekniska filer som utger grunden för den medicinska godkänningen utställd av BSI (Brittisk standardiseringsinstitut). Systemet är utvecklat av DR Roberto Ciaff som är en av världens ledande neurologer och forskare i sitt fält.
Det ligger många års forskning bakom den världs patenterade BioEnergiser-teknologin, som vi nu äntligen kan erbjuda i en behandlingsapparat för både klinik- och hemmabruk. Denna teknologi kommer att i framtiden kunna visa sig att revolutionera behandlingen av flera typer av besvär och omnämnas som en revolution inom hälsoindustrin.

Källa:
www.bioenergiser.se

Pris/behandling: 300 kronor
5 – kort: 1250 kronor
10 - kort: 2000 kronor

No comments: