Monday, March 23, 2009

SPIRITUAL HEALING Fiola Kidd

Föredrag:
Spiritual healing; Qi Center 16 april kl. 19.00
blir det möjlighet att höra Spiritual Healer Fiola Kidd föreläsa om Spiritual Healing här i Luleå.

Det blir också en demonstration av ”The Healing Act” och möjlighet att ställa frågor.

Fiola kommar att vara här i några dagar och följaktligen blir det också möjlighet att beställa tid til Spiritual Healing.

I den mänskliga kroppen finns et nätverk som man kaller for meridianer. Meridianene mottar den Gudomlig Healing Energi, blockeringer blir undanröjde, energiflöde blir förbättrade och energi kanaler blir förnyat bland annat.

FIOLA KIDD M.N.F.S.H. & D.N.H. är en kvalificerad medlem ock utbildat lärare med den NATIONAL FEDERATION OF SPIRITUAL HEALERS.(NFSH, ’National Federation of Spiritual Healers’, är en legitimerad välgörenhetsinrättning ock den störst ock äldst medlemskap organization av Spiritual Healers i den UK. Den var grundläggad i 1954/5, ock har nu över 5000 medlemmer)

Fiola är också en legitimerad sjuksköterska, legitimerad barnmorska, och är kvalificerad som fotzonterapeut. Hon har studerad örtemedicin och är en kunnig ’BACH FLOWER REMEDIES’ terapeut.

Hun är mor och har aktivt arbetat med utveckling av sin andlig medvetenhet och utveckling för övrigt . Hun växte upp som katolikk. För de siste 33 årene, har hon haft Tantric meditasjon ock filosofi som ett sätt att leva.

Intresseanmälan: Fiola Kidd fiolakidd@yahoo.co.uk Monika Palo info@livskraft.info

No comments: