Monday, March 22, 2010

LIVSNJUTARKVÄLL på ALKAVEKA, Galleri & Butik i GAMMELSTAD!

Tisdagen 30 mars kl.19.00

Kom och fröjda dig i en värld av FÄRGER hos Alice på Gamla Hamngatan 5 i Gammelstads Kyrkby. I butiken kan du njuta av färgglad konst, textil & keramik m.m. designat av konstnären Lena A Linderholm. Temat för kvällen är FÄRG och INSPIRATION. Livskraft, Monika Palo finns på plats för att delge om kulörernas påverkan för individen.

Färgernas språk öppnar upp för nya medvetna sätt att använda sig av kunskapen. Vårdagjämningen har passerat, vi har gått över till sommartid och nu nalkas den gula påsken. Vi har hela våren och sommaren framför oss med allt ljus som fyller upp efter den långa vintern. Ta dig tid för förberedelse för det inkommande!

Kom och fyll dig med glada blomsterfärger som förgyller sinnet. Föreläsningen kommer att ske bland all vacker blomsterprakt så förbered dig på en inspirerande kväll med lätt tilltugg även för din fysiska lekamen.

Pris per person: 100 kr

Vi lottar ut en inramad reproduktion av Lena A Linderholm (värde 795 kr) samt en FÄRGbehandling med Monokromt ljus i Ljuskupolen (värde 400 kr)

Anmälan gör du till alice.sundling@alkaveka.se, eller
073-806 6990 senast måndag den 29 mars. Antal platser är begränsade.

No comments: