Monday, October 30, 2006

UTBILDNING - BEHANDLINGSMETODER;
METAMORFOS
Förvandling

En taktil behandlings metod på FÖTTER, HÄNDER, HUVUD som följer ryggradens REFLEX ZONER. Huvuddelen av beröringsmassagen sker på fötterna och utförs efter ett strukturerat mönster.

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT:
Klienten/Mottagaren sitter eller ligger avslappnat och bekvämt medan behandlaren masserar en fot i taget på ett mjukt och behagfullt sätt. Varje fot tar ca.15 min. i anspråk innan behandlingen fortsätter på händerna för att till slut avslutas på huvudet.Kan också utföras på sig själv.


En helande behandling som passar alla åldrar. Metamorfos är fantastisk att arbeta med när det gäller barn och åldringar eller människor som har svårt att slappna av. Den är sövande och hjälper personen att nå sin inre källa av frid.

Behandlingen är mjuk och lugnande samtidigt som den är kraftfull för både givare och mottagare. Metamorfosen hjälper behandlaren att vara totalt närvarande i mötet.

Beröringen ökar empati förmågan och medvetenheten. Metamorfosen öppnar upp och stärker den inre kommunikationen mellan behandlare och klient. Ibland blir ord överflödiga när händerna gör sitt arbete. Andningen blir i fokus och stunden blir helig.

INTRESSE ANMÄLAN för en 1 dagars kurs kan lämnas till:
Livskraft, Monika Palo
Färgkliniken/Qi Center, Bergnäsv. 14 – 15, 97253 Luleå
0920-88099, 070 – 636 4384,
info@livskraft.info,

No comments: