Friday, December 08, 2006

AVGIFTNING ELLER DETOXING GENOM TARMRENING.

Om du har problem med din hälsa eller ditt välmående så kan det underlätta om du gör ett avgiftnings program. För mycket slaggprodukter, härdade fetter, gifter, kemikalier i kroppssystemet kan göra oss sega och mer ineffektiva.

Fysiskt:

Rena din tarm på något sätt. Det finns olika metoder som tarmsköljning, hawaiiansk tarmrening, psylliumskalfrö (loppfrön) eller husk, vulkansand, Ledins tarmsköljning m.m. Om du känner dig osäker, kontakta någon kunnig inom området.


Det är prio ett att ha en välfungerande tarm utan en massa plack eller avlagringar. En tarm som inte fungerar tillfredsställande är grogrunden till mycket obehag för kroppen som huvudvärk, utslag, klåda, dålig andedräkt, gaser, trötthet, dåligt humör/irritationer m.m.

Drick mycket vatten under utrensningen. Starta med 2 glas varmt vatten på morgon, fortsätt med 2 glas x 5/dag. Drick innan och efter måltiderna.

Ät gärna färska frukter eller grönsaker så du får i dig vitaminer och mineraler.

Använd ett bra fett, gärna kokosfett (kokosfettet oxiderar inte förrän vid 198 grader), i matlagningen (på smörgåsar, i morgongröten)

Ge hjärnan extra skydd genom att inta Omega 3, Linfröolja eller något annat bra fett (kapslar eller olja)

Bada bastu, torrborsta dig, promenera.

Mentalt:


Var med och följ din reningsprocess med öppenhet och tålamod. Heja på dig själv när du får lite bakslag eller utrensnings symtom, då händer det något positivt med kroppen även om det känns jobbigt ett tag.

Passa på att andas med medvetna djupa andetag så du ökar syresättningen i kroppen. Andas in ljus, ta hand om dig själv och ge dig själv lite större uppmärksamhet. Du är jättemodig som ger dig in på ett annorlunda kroppsäventyr trots att du inte riktigt vet vad det ger för utdelning.

Skratta mycket och belöna dig själv!

Lycka till önskar Monika & Ewa

Ps. Behöver du hjälp på vägen kontakta oss på Färgkliniken. Vi har detoxing program samt metoder som Sensei värmeresonans och D-tox fotbad Vi säljer också organiskt kokosfett.

No comments: