Wednesday, April 16, 2008

"CEM - TECH SUPER" Millimetervågsterapi

MMV - Millimetervågsterapi utförs med hjälp av ett ryskt hälsoredskap som innehåller kristaller med halvledare som sänder radiovågor eller millimetervågor. Dessa vågor är snarlika människans kroppsvågor , d.v.s. det språk våra celler använder för kommunikation sinsemellan. Det är med hjälp av dessa vågor våra cellers membran vibrerar och sänder information till varandra. Vid obalans i dessa vågor börjar hälsoproblem uppstå.

Om du har värk i kroppen, högt blodtryck, nedstämdhet, lågt immunförsvar eller andra hälsobesvär kan det vara av värde att främst återställa balansen i de reglerande kroppsmekanismerna.

Terapi med MMV hjälper till att bl.a. stärka kroppens immunförsvar. Kristallerna placeras på valda akupunktur punkter i meridiansystemet och man kan jämföra metoden med en sorts akupunktur utan nålar. Vågorna som sänds ut kommer i resonans med kroppscellerna och återställer cellernas membran vilket gör att cellerna kan skapa mer energi. De börjar rensa bort slaggprodukter, vilket öppnar kommunikationen mellan cellerna. Detta leder till en förstärkning av kroppens egen läkande kraft.

Millimetervågor aktiveras av cellernas receptorer som blir känsligare för hormoner och enzymer och det gör att metoden också med fördel kan användas till kosmetisk behandling för att stimulera huden och minska rynkor. Metoden gör att blodcirkulationen samt cellmembranen förbättras och det bidrar till att huden återfår sin elasticitet.

PRISER:
400:-/ 5 kort 1 800:-/ 10 kort 3 300:-

Kika gärna på min nya hemsida www.livskraft.info

No comments: