Wednesday, June 04, 2008

MMV Millimetervågsterapi Kanon Sommarerbjudande!


Är du redo att släppa spänningar, stress eller andra obalanser och bli piggare inför sommaren?
Vill du ha mer ork och kraft samt lust för återhämtning?

Jag arbetar med olika hälsobringande metoder och erbjuder dig behandling med

CEM TECH super; MilliMeterVågsterapi
till ett väldigt förmånligt pris nu under sommaren 4 behandlingar 1000:- (250:-/behandling)

Det som krävs av dig är att du avsätter 35 – 45 minuter av din dyrbara tid för att bli professionellt omhändertagen. Du får ligga eller sitta och vila dig en stund samtidigt som jag arbetar med valda akupunkturpunkter i meridian(energi)systemet. Jag väljer ett program efter ditt mående fysiskt, mentalt eller psykiskt. Det bästa är att ta behandlingarna tätt, helst varje(varannan) dag i början för att sedan trappa ner.

Jag har sett oerhört bra resultat vid sömnrubbningar, utbrändhet, utmattningsdepression, spänningstillstånd mentalt - fysiskt och psykiskt, vid sänkt immunförsvar m.m. Behandlingarna har utförts tätt och i en serie.

Sömnrubbningar och andra spänningar skapar obalans i nerv-/hormonsystemet och det försämrar hela immunförsvaret samt sänker syresättningen i kroppen. Hjärnan fungerar inte optimalt när den belastas utan att få total vila. Sömnen är viktig för hjärta/kärl, matsmältning/förbränning m.m.

Jag gör egenbehandling som har ökat cirkulationen i kroppen. Min kropp har stagnerat efter en lång konvalescentperiod i samband med ett diskbråck. Trots värk och smärta har jag bl.a. med hjälp av tankens kraft samt MMV kunnat undvara smärtmedicin och fått en djupt avslappnad sömn.

http://www.mr-ab.se/mmv.html Människans Resurser ABMMV - Millimetervågsterapi utförs med hjälp av ett ryskt hälsoredskap som innehåller kristaller med halvledare som sänder radiovågor eller millimetervågor. Vid obalans i våra kroppsegna vågor i cellerna börjar hälsoproblem uppstå.

Terapi med MMV hjälper till att bl.a. stärka kroppens immunförsvar. Kristallerna placeras på valda akupunktur punkter i meridiansystemet och man kan jämföra metoden med en sorts avancerad akupunktur utan nålar. Vågorna som sänds ut kommer i resonans med kroppscellerna och återställer cellernas membran vilket gör att cellerna kan skapa mer energi. De börjar rensa bort slaggprodukter, vilket öppnar kommunikationen mellan cellerna. Detta leder till en förstärkning av kroppens egen läkande kraft.

MMV kan återställa balansen i kroppsmekanismerna om du har värk i kroppen, högt blodtryck, nedstämdhet, lågt immunförsvar, sömnrubbningar eller andra hälsobesvär.

Millimetervågor aktiveras av cellernas receptorer som blir känsligare för hormoner och enzymer och det gör att metoden också med fördel kan användas till kosmetisk behandling för att stimulera huden och minska rynkor. Metoden gör att blodcirkulationen samt cellmembranen förbättras och det bidrar till att huden återfår sin elasticitet.

NORMALPRISER: 400:-/ 5 kort 1750:-/ 10 kort 3 100:-

Vänliga hälsningar
Livskraft, Monika Palo 070 – 636 43 84 Kika gärna på min nya hemsida
www.livskraft.info

No comments: