Thursday, August 27, 2009

Stärk immunförsvaret med eteriska oljor RDT, Färgterapi, IR ljusbehandling....

TIPS till dig som vill öka dina frekvenser och stärka immunförsvaret i dessa alarmerande influensatider!
Inta bra näringsrik föda, drick vatten, öka syresättning och cirkulation, gör medveten avslappning genom meditation, yoga eller annat, använd tankens kraft medvetet och tyck om dig själv!

Ta tid för dig själv och prova olika behandlingsmetoden som arbetar på cellulär nivå och avlastar nervsystemet!

RDT Tekniken utvecklades under 80 talet av Gary Young.
REGNDROPPSTEKNIK med ”Young Livings” eteriska oljor skapar en ogynnsam miljö för sjukdom, bakterier, virus, svamp och höjer kroppens frekvenser att skapa och behålla hälsa.

RDT baseras på idén att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammationer vilket i sin tur skapar problem med ryggraden. RDT är en kraftfull metod där terapeuten integrerar VitaFlex teknik tillsammans med massage och kraftfulla eteriska oljor för att justera kroppen både strukturellt och energimässigt.

FÄRGTERAPImed Monokromatiskt ljus genom behandling i Färgkupolen

Färgernas frekvenser är starkt påverkande på cellulär nivå samt balanserande för nervsystemet. Varje specifik kulör är totalt ren och har en egen frekvens
ILA International Light Association, en världsomfattande organisation (med många framstående medlemmar; proffessorer, vetenskapsmän, läkare m.m) bedriver forskning om Färgernas-/ljusets fantastiska verkan för mänskligheten och har bl.a funnit att färgterapi

Motverkar sömnbesvär, trötthet och spänningstillstånd

Ökar motivation, tillför glädje och inspiration

Är bra vid effektiv inlärning, vid Dyslexi samt andra funktionsnedsättningar

Är personligt utvecklande

Är verksamt vid bl.a. SAD; årstidsrelaterad nedstämdhet, depression

Är avstressande mentalt och användbart vid utbrändhet eller utmattningssyn

www.monocrom.se

Sensei Solopad RESONANS ger IR Värme & Ljusbehandling

IR ljus för hela kroppen har använts i över 80 år av tyska läkare. På 80-talet fick Amerikanska rymdforskningscentret NASA upp intresset för hur infrarött ljus kunde användas i konditionsträning. De senaste 25 åren har det dessutom forskats i Japan och Kina om värmebehandlingar med infrarött ljus. "Infrarött Sällskap" har sammansatts av läkare och terapeuter för att forska vidare kring hälsofördelarna med infrarött ljus som läkemetod. I Asien har över 700.000 infraröda utrustningar för helkroppsbehandlingar sålts. Man räknar med att ytterligare 30 miljoner människor har fått lokal infraröd behandling i Orienten, Europa och Australien. .

Värmepanelerna som RESONANS har, producerar den typ av infraröd värme som är särskilt lämpad för människokroppen. Den sänder ut en tredjedel av energin som mellanvågigt ljus och når därmed verkligen djupt. Resten är långvågigt ljus. Resultatet är ett resonant upptagande av värme i vävnaden vilket gynnar kroppens självläkande processer.

RESONANS behandling:Lindrar muskel- ledvärk samt ledstelhet

Är mentalt och muskulärt avslappnande

Ökar blodcirkulation och syresättning i hela kroppen

Rensar kroppen från slaggprodukter samt härdade fetter

Lindrar hudbesvär

Ger värme

www.senseiscandinavia.se
Livskraft, Monika Palo http://www.livskraft.info/ http://www.driftig.nu/ blogg. livskraftinorr
Normalpris på behandling60 min. 500 kr, 90 min 650 kr
Höstpris: 10 % under september månad

Specialpriser på Färg/Värmebehandlingar

No comments: