Monday, May 03, 2010

Den BLÅ 5:e månaden maj är här

KOMMUNIKATION! Nu är det dags att öppna sig för kommunikation på alla plan. Det innebär att använda både hjärta och öron vid inlyssnande. Det innebär också att sakta ner så vi hinner höra det som behöver höras. Det svåraste att höra är den inre rösten som kan viska så tyst så tyst. Den är så van vid världens brus och att bruset oftast får ta överhand så den viskar bara till i förbifarten Det krävs stillhet och tystnad för att kunna urskilja den svaga rösten som har så mycket att tillföra bara den får chansen.

Att beröra och våga bli berörd är också kommunikation. Där handlar det inte om endast fysisk beröring utan också att bli berörd vid möten eller samtal. Kommunikation ger ringar på vattnet som kan bära långt.

De senaste dagarna har jag varit lite nedslagen av allehanda händelser och gamla cellminnespålagringar. Jag har använt mig av djur/fågellivet, naturen, Reiki samt affirmationskort för att medvetet välja mina mentala tankespår. Promenader, andning och fokusering är användbara redskap när det går lite tyngre. Det är som att solen, vinden, regnet, molnen & fåglarna är med under utevistelsen för att lindra och läka. Det värmer, susar, kvittrar, viskar och omhuldar ute i skogen.
Affirmation med tanke på detta är"I have unlimited choices. Opportunities are everywhere"

No comments: