Tuesday, October 26, 2010

Sensei Värmebehandling i Resonans med IR ljus

Behandlingar i Sensei värme Resonans är en metod där du ligger i en sorts kupoler med bastuliknande effekt. Skillnaden mellan bastu och IR värmebehandling är att IR ljus är kroppseget, går direkt in i vävnaden och påverkar kroppens organ samtidigt som den läker och lindrar. Du får en värmebehandling som gör att du svettas ut slaggprodukter och härdade fetter. Elasticiteten i huden stärks och kroppen känns mycket mjukare och mer avslappnad efter sessionen som tar ca.en halvtimme. Du får duscha efteråt!
I bastu blir hela luften varm, kroppen börjar svettas och du behöver vistas i bastun i timmar för att uppnå samma effekt som du får i Resonansen när det gäller utsvettning av gifter och fetter. Under Resonansbehandlingen ligger du med huvudet utanför och behåller svalkan i knoppen samtidigt som hela kroppen får en välbehövlig avspänning. Ändå påverkas hjärnan positivt och det innebär mental avgiftning och avslappning. Det infra röda ljuset omger dig och du kan ligga på rygg under hela sessionen.

Vi använder oss också av Resonansen i samband med våra andra behandlingar som massage, kinesologi, eller dyl. Den mjukar upp muskler och vävnader samt underlättar/förstärker den fysiska behandlingen. Vid behandling i De Tox fot SPA (avgiftar kroppen via fötterna) har vi sett en klar skillnad när kunden legat i Sensei Resonansen (som ökat cirkulation & mikrocirkulation) innan badet.
Resonans värme behandling är värt att prova enbart för avspänningen skull!
Tänk dig solvärmen en härlig sommardag...

Pris: 280 kr/behandling
       250 kr/behandling = 5 kort (1250 kr)
       220 kr/behandling = 10 kort (2200 kr)

No comments: