Tuesday, October 12, 2010

Har du behov av egentid i behaglig miljö?

En stund för dig själv i en lugn miljö gör att du effektivt laddar dina batterier. Färgkliniken på Bergnäset har en tre meter stor vit kupol där vi erbjuder färg/ljusbehandlingar med Monokromatiskt ljus. Ljuset är rent och när det bryts genom ett prisma bildas regnbågsfärger. Med en styrdosa kan du enkelt välja färger efter behov och önskan. Det är upplevelse att ligga där på madrass och se/känna hur kulörerna fyller upp kupolen och du blir lika färgad som innandömet. Färger är frekvenser/vågrörelser som går in genom ögonen, huden, kläderna och påverkar på cellulär nivå. Frekvenserna sätter igång energiarbetet i mitokondrierna som är kraftverken i cellerna. Detta gör att hela din kroppsorganism påverkas. Den blå färgen på fotot påverkar specifikt höger hjärnhalva vilket bidrar till avslappning och lindrar stress. Mycket bra vid olika sömnrubbningar och koncentrations problem. 

Sessionen i den naturvita miljön ger vila till kropp och själ. Det är behagfullt att vila i sig själv och bara vara. Egentid är viktigt i vår stressfyllda tid då vi ska hinna vara på flera ställen samtidigt. Kloning!?Vi behöver se till själens "hus" vår kropp för om vi inte kan känna oss i harmoni i den, var ska vi då vara? Ibland behöver vi få vara ifred utan att behöva svara på frågor eller delta i samtal. Hjärnan behöver medveten aktiv vila även dagtid. Vi lever här och NU och för att vara alerta, produktiva, skapande måste vi ha återhämtning. 

Tips! Ge dig en gåva inför höst/vintermörkret. Tillåt dig prova färgterapi eller färgbehandling för att se om det kan tillföra dig något av värde. Tänk om en sån behagfull upplevelse kan förebygga och mildra inför den långa mörkertiden. Tänk om det kan förbättra sömnen eller annat stressrelaterat som vi alla känner av mellan varven. Du har tillgång till din egen inre doktor om du bara tar dig tid. Stanna upp en stund och känn efter hur du mår och AGERA efter den  känslan!                                  Ring Monika Palo 070 - 636 43 84  när du är redo!

No comments: