Monday, July 06, 2009

EFT EmotionalFreedomTecnique

Har du begränsande vanor eller olater som du vill bli av med?

Då kan EFT Emotional Freedom Technic, en behandling på akupunkturpunkter vara något för dig. Knackningar på utvalda akupunkturpunkter kombinerat med några tankeövningar kan frigöra från begränsningar som rökning, flygrädsla, fobier, beroende, belastande tankemönster m. m.

Under den här behandlingen använder vi oss även av Bachs blomsteressenser som förstärker effekten av knackningarna. Du kan även köpa med dig räddningsdroppar som används vid olika betyngda situationer. De är fantastiska att ha hemma som första hjälpen när det krisar på något plan.

Genom flera års erfarenhet på mitt arbete samt mönster hos mig själv har jag sett att många av våra "tunga" tillstånd idag redan har påbörjats för länge, länge sedan. Oftast när vi varit riktigt små och tolkat världen, situationen, händelserna på ett sätt som vi inte har fått hjälp med att tyda på ett hälsosamt eller sunt sätt. Det som har varit - har varit, det som har hänt - har hänt, det som är sagt - är sagt, det som är gjort - är gjort men vi kan läka det mesta genom att ömsint titta bakåt och med stor medkänsla ta hand om det lilla barnet som blev sårat. Vi har alla varit med om att inte bli sedda för den vi är, vi har alla känt att vi inte duger och vi behöver alla träna på att förlåta oss själva samt att ÄLSKA oss själva.

Det är enkelt att läka "historia" när vi vet hur man gör. Det känns alltid lättare efter inre resa eller annan behandling som medvetandegör att det inte är fel på oss, att vi faktiskt DUGER som vi är. Vi kan behöva "rätta" till eller avbryta vissa destruktiva beteendemönster som gör oss svaga eller begränsar oss på annat sätt. Vi kan alla lära oss att låta vårt autentiska jag skina igenom alla skyddande pålagringar. Det ÄR inte farligt att vara en snäll och medvetet god människa, det ÄR bra att sprida GODA ringar på vattnet!

Vi behöver alla resa inåt för att veta vem vi är och kunna njuta av livet i alla dess skiftningar fullt ut!
Så jag avslutar detta inlägg med ett citat av Dag Hammarsköld:
"Den längsta resan är resan inåt"

Monika Palo www.livskraft.info www.halsofokus.com

No comments: