Sunday, July 05, 2009

REIKI 2 DISTANSHEALING Kurs i Luleå eller Kallax

Sommar och semester! Vill du lära dig mera om energi eller vara med en dag eller två för att få en nystart i något som kanske ligger vilande?

Vill du dessutom känna hur fantastiskt det är att medvetet arbeta med energi utomhus och ta tillvara naturens element?
Ledighet och utomhusvistelse kan nyttjas på många olika sätt, här kommer förslag på investering för hälsa och inspiration!

REIKI 2 utbildning!
PLATS: Qi Center Luleå eller Kallax(utomhus, beroende på vädret)
DATUM: lö.11 – sö.12 juli
Finns även möjlighet vardagar denna vecka!

REIKI 2 är en tvådagars utbildning där du lär dig att arbeta med energi på distans. Det är en metod där du lär dig fokusera för att kunna påverka livet till det bättre. En bra utbildning för dig som är redo att ta ansvar för din egen utveckling och träna att använda tankens kraft för att rikta energi samt skapa mål bilder.
Själv använder jag mig av tekniken till allt och det är fantastiskt att uppleva hur avståndet suddas ut och Reiki energin bygger osynliga broar.

Under utbildningen får du ytterligare initieringar och tillgång till en del av symbolerna Reiki bygger på. Vi tränar in symbolerna och gör skickningar till händelser eller personer. Vi går igenom chakra systemet relaterat till Reiki symbolerna. Vi tränar andningsteknik genom meditation och alla får samt ger behandling.

Reiki ger dig verktyg så att du på ett medvetet sätt kan ta ansvar för din egen utveckling och tränar dig att använda tankens kraft för att skapa målbilder.
Kostnad : 3000 kr.(Kan delbetalas vid behov)

REIKI betyder Livskraft eller Universell livsenergi.

Livskraft, Monika Palo
FÄRGKLINIKEN Bergnäsvägen 14, 97253 Luleå, info@livskraft.info
www.halsofokus.com www.livskraft.info

No comments: