Tuesday, July 25, 2006

LOMI LOMI på en skimrande guldbelagd strand

Du är helt avklädd och lägger dig ner på mage på en massagebänk. Efter att ha blivit ombäddad och in boad avtäcks ena kroppshalvan och massagen startar med långa strykningar från fötterna ut mot händer – fingrar. Strykningarna är omhändertagande och som havs vågor som oupphörligt sköljer upp på stranden och ner igen. Hela baksidan bearbetas, ben, säte, rygg, nacke, armar och bakhuvud.

Efter halva behandlingen får du vända dig på rygg och jag fortsätter med framsidan. Nu är det dags för fötterna, benen, magen, bröstet, armarna, nacken och huvudet – ansiktet. Avslutningsvis stillar jag händerna över ansiktet och andas. Du får ligga kvar en stund i stillhet för att sen sträcka ut dig innan du kliver upp. En hel kroppsmassage tar ca. en timme om du inte väljer en längre tid.

Lomi Lomi´n handlar om förhållandet mellan människan och havet. Strykningarna har ingen början och inget slut, det ena greppet tar vid där det andra slutade. Mina händer följer din kropp och mjukar upp där det behövs och lugnar ner på andra delar. Det är en helande massage som påverkar ditt inre mående likaväl som den tar hand om det fysiskt kännbara.

Massagen tar hand om hela dig med respekt för din integritet och dina privata kroppsdelar. Syftet är att jag tar hand om dig på ett professionellt och ödmjukt sätt, ser dig som helgedom och behandlar dig därefter. Du ska aldrig behöva känna dig utelämnad eller bar under sessionen utan härligt avslappnad och trygg.

Så tänk dig tanken, den Hawaiianska ögruppen mitt ute i havet med vågor som hela tiden slår upp mot stranden, vattenglittret, solen, alla färgerna och det enorma bruset.Fantasin har inga gränser.


Om du inte fysiskt kan ta dig dit just nu så kan du komma och njuta av den exotiska känslan som Lomi Lomi`n bär med sig. Tänk dig den varma röda färgen som kan förknippas med massagen och du kan få ta del av! Eller tänk färgen på havet och de översköljda sandvita stränderna som glittrar. De ser ut som att de är guldbelagda i solskenet. Monika

No comments: