Friday, July 28, 2006

VISNING PÅ FÄRGKLINIKEN

Välkommen till en dag eller kväll på Färgkliniken där vi visar vårt senaste koncept. Vi känner oss både glada och stolta över vår utökning av verksamheten, samt vårt nytillskott; Unika, kraftfulla och dynamiska Ljus- värme- och färgbehandlingar i form av:

Färgkupolen - ljusbehandling med monokromt ljus i regnbågens alla färger.
Det närmaste naturens kulörer som människan lyckats åstadkomma.

Effekter: påverkar våra Må – Bra - Hormoner vilka gör oss lugnare, gladare och piggare. Sänker stressnivån och ger stillhet i hjärna och sinne.

Resonans - värmebehandling med infrarött ljus som stödjer kroppens eget självläkande.

Effekter: ökar cirkulationen, rensar kroppen från slaggprodukter och härdade fetter. Lindrar smärta och verkar lugnande på hormon - och nervsystem.

Visningens innehåll:


Vi berättar om våra produkter och vår verksamhet. Ni får lära er vad värme, ljus och färg har för betydelse när det gäller hälsan, vad som händer i kroppen vid behandling och vilka effekter ni kan förvänta er. Ni får prova på värmeresonansbehandling och behandling i färgkupol.
Vi fikar och samtalar och ni har möjlighet att köpa presentkort och rabatterade behandlingar. Tid för kvällen är 2-3 timmar beroende på gruppens storlek. Vi tar emot grupper på 6-8 personer. Kostnaden är 300 kr/person.
I priset ingår en värde check på 200 kr.

Vi arrangerar även
• Kick-off! Hälso- och friskvårds dagar
• Firande; födelsedag, avtackning mm • Föreläsningar/Workshops
Välkommen!

Bergnäsvägen 14
972 53 Luleå Tel/fax 0920-88 099

www.ljuskupolen.se

Hälsopunkten Ewa Eriksson 070-671 35 04
Livskraft Monika Palo 070-636 43 84

No comments: