Monday, July 17, 2006

SOMMAR BEHANDLINGAR

Det är underbart att bli omhändertagen med färg och omtanke. Vårt sommarerbjudande är väldigt populärt. Tänk att få kliva in på Färgkliniken, dricka ett glas renat vatten, bli mött och introducerad eller inviterad, antingen i Resonansen för en värmebehandling eller i Ljuskupolen för en sfärisk färg och ljusbehandling.
Några personer väljer ”lyx behandling” med både och.

Du som väljer Sensei Resonans får komma in i ett rum där du kan klä av dig, lägga ut en stor handduk på britsen som du sen lägger dig på innan du drar upp kupolerna över dig. Huvudet är utanför under värme behandlingen som pågår i ca. en halvtimme. Ur kupolerna alstras det infraröda ljuset som arbetar djupt in (ca. 5 - 6 cm.) i vävnaderna. Du reglerar värmen genom att trycka på några knappar.

En del personer gillar hetta och vill svettas ordentligt och intensivt. Andra vill ligga och njuta i värmen, kanske somna till en stund, innan de vänder sig efter halva tiden. De flesta startar sessionen med att ligga på rygg för att avsluta liggande på mage. Det är bra att låta IV ljuset belysa både fram och baksida. Efter behandlingen dricker du ett glas vatten, sveper in dig i en handduk och går in i duschen för att skölja av dig alla slaggprodukter.
Fräsch som en nyponros!

Om du väljer Lyx behandlingen fortsätter du sen in i Ljuskupolen, lägger dig ner på bädden, får en värmekudde vid fötterna och bara slappnar av. Vi kör igång färgspelet, stänger ”dörren” och du styr dina egna kulörer efter introduktion.
En dubbelsession ger dig valuta för både tid och pengar!

Du som väljer Färgbehandlingen får kliva in i globen och lägga dig på den fårskinns beklädda madrassen med eller utan kläder. Jag brukar säga ”Ju mer kropps yta som berörs eller behandlas desto större effekt”. Ljuset och färgerna påverkar dig lika effektivt som en massage eller annan behandling, det känns bara på ett annat sätt. Färgerna fyller kupolen i 15 – 25 min och efteråt får du vila i mörker och ta igen dig innan du kliver upp.

Livet är underbart fastän det blåser småspik! Monika


No comments: