Wednesday, July 12, 2006

SOMMARTIDER

Äntligen lyser solen över oss nordbor. Det är varmt och skönt utomhus, de flesta av oss njuter av livet i fulla drag. En del har semester, en del återgår i tjänst snart medan andra väntar på att få stänga igen dörren efter sig på sin arbetsplats och få njuta av sin ledighet.
En del av oss har ingen semester alls, en del har inget arbete, en del är sjukskrivna, en del tål inte solen eller värmen. Livet ser ut så olika för oss människor.

Sommaren är en tid då vi ska ladda våra batterier inför den långa och mörka vintern. Vi ska hinna sola, bli bruna, bada och vi ska hinna uppleva så mycket på kort tid. Ibland blir inte livet som vi har tänkt oss, regnet kanske öser ner och det är kallt och eländigt. Pengarna räcker inte till eller också vill vännerna, familjemedlemmarna göra olika saker eller ingenting alls.
Ett förslag till dig är, att du tar hand om kropp och själ, genom att ta behandlingar för ditt välmående.

Färgkliniken sponsrar dig ekonomiskt, en dag i veckan, med fantastiska sommarpriser under juli och augusti månad. Om du vill känna dig lyxig och bli omhändertagen en liten stund, erbjuder vi färgbehandlingar i Ljuskupolen och värmebehandlingar med infrarött ljus i Sensei Resonans samt del kropps massage. Låt det bli vår sommar gåva till dig!
Hör av dig får du mer information!

Det finns också mycket som är gratis, samt räcker för oss alla. Luften och ljuset finns trots alla moln. Det finns säkert mycket att upptäcka, uppleva på hemmaplan; skog och ängar, badstränder….Det är viktigt att bli medveten om vad som kan nära dig och göra dig glad . Det är viktigt att bli medveten om dina tankar. Är du en pessimistkonsult som väntar på den stora katastrofen eller skapar du ditt liv. Tankens kraft är oerhört stor och det är inte det lättaste att bestämma sig för att ta tag i den. Men det är värt ett försök!

Här får du en enkel vederkvickande övning att börja med:

Sätt eller lägg dig ner. Blunda och ta tre djupa andetag……. Känn hur andetagen hjälper dig att slappna av………Kisa mot ett ljus eller mot solen eller fortsätt att blunda och föreställ dig hur solen, ljuset lyser på dig…….För varje andetag du tar så andas du in ljuset i din kropp…….Du andas lugnt och säkert och du känner hur du slappnar av mer och mer…..
Du fyller hela din kropp med ljus………..
Sakta börjar du sträcka ut dig, gäspa, andas riktigt djupt och öppna dina ögon

Övningen kan göras inomhus, utomhus, på morgon innan du kliver upp, på kvällen innan du somnar, den kan ta 2 minuter eller 15 minuter.
Njut av sommaren skriver Monika

www.ljuskupolen.se

Jag har placerat min blogg i Luleå på bloggkartan.se

No comments: