Monday, May 12, 2008

METAMORFOS 1 dagars utbildning på Qi Center Luleå


METAMORFOS
Förvandling

En taktil behandlingsmetod på FÖTTER, HÄNDER, HUVUD som följer ryggradens REFLEX ZONER. Huvuddelen av beröringsmassagen sker på fötterna och utförs efter ett strukturerat mönster.

Ordet Metamorfos kan förknippas med puppa/larv/fjäril - stadierna, där vi tänker oss att alla har olika höljen/miljöer för utvecklingen. Varje hölje är tänkt att vara en trygg och säker plats för oss att utvecklas i och när vi är färdiga med ett hölje byter vi till ett annat. Vi är alltid på väg till något högre och mer förfinat.

På 60-talet upptäckte ROBERT ST. JOHN ett helt nytt reflexsystem på fötter, händer, huvud och rygg. Genom att arbeta med dessa zoner frigjordes blockeringar som uppstått under fostertiden eller efter födelsen. Metamorfos är en metod som kan hela det som behövs och är enkelt att använda. Tekniken erbjuder en unik metod att se på livet samt ändra förhållningssätt som inte fungerar tillfredsställande.

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT: Klienten/Mottagaren sitter eller ligger avslappnat och bekvämt medan behandlaren masserar en fot i taget på ett mjukt och behagfullt sätt. Varje fot tar ca.15 min i anspråk innan behandlingen fortsätter på händerna för att till slut avslutas på huvudet.

· En helande behandling som passar alla åldrar. Metamorfos är en fantastisk metod att använda sig av när det gäller barn, åldringar, funktionshindrade samt för att förstärka närheten mellan individer. Det är en effektiv metod vid spänningstillstånd som orsakas av stress, sömnproblem, trauman eller andra obalanser.

· Behandlingen är mjuk och lugnande för både givare och mottagare. Metamorfosen hjälper behandlaren att vara totalt närvarande i mötet. Den är behagligt avslappnande och påverkar nerv – och hormonsystemet på ett kraftfullt sätt.

· Beröringen ökar empati förmågan och medvetenheten. Metamorfosen öppnar upp och stärker den inre kommunikationen mellan behandlare och klient. Ibland är ord överflödiga när händerna gör sitt arbete. Andningen blir i fokus och stunden blir helig

Kurs i Metamorfos på Qi Center, Bergnäsvägen 15 i Luleå
Torsdagen 22 maj kl. 10.00 – 16.30
Investering: 700:- (företag exkl.moms)

Frågor eller anmälan till

info@livskraft.info 070-636 43 84
www.livskraft.info www.ljuskupolen.se
(bloggen)

No comments: