Wednesday, June 10, 2009

REGNDROPPSTEKNIK med ”Young Livings” eteriska oljor
RDT Tekniken utvecklades under 80 talet av Gary Young. Tekniken baserades på hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiotiska medel samt informationen från en indianhövding hos Lakota Indian Nation i South Dakota, USA. Fjäderfingerstrykningarna i massagen associeras med Lakotatraditionen som var grunden till utformningen av RDT.

Lakotahövdingen berättade om sina förfäder vilka i flera generationer vandrat över gränsen till de nordligaste delarna av Kanada där de bevittnade norrskenet Aurora Borealis. De som hade hälsoproblem riktade sina ansikten mot det dansande ljuset, höll upp sina händer och gjorde djupa inandningar. Deras tro var att luften var laddad med helandeenergi från norrskenet. Tankemässigt, ”andades” de in denna energi i ryggraden och därefter andades de ut den genom nervväggarna till de drabbade delarna i kroppen. Proceduren visade sig ha en stimulerande och oerhört läkandeprocess på hans förfäder.
När gränserna stängdes blev stammen isolerad i sitt indianreservat och de kunde inte längre göra sina vandringar. För att ändå kunna fortsätta med energiarbetet de upplevt vid norrskenet utvecklade de denna teknik mentalt samt la till lätta strykningar på kroppen.

RDT baseras på idén att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger ”sovande” längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammationer vilket i sin tur skapar problem med ryggraden. RDT är en kraftfull metod som hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvaturer genom att man använder sig av eteriska utvalda oljor mot virus, bakterier och inflammationer. Terapeuten integrerar VitaFlex teknik tillsammans med massage och kraftfulla eteriska oljor för att justera kroppen både strukturellt och energimässigt.

BEHANDLING i REGNDROPPSTEKNIK:
Behandlingen tar ca.60 min. och balanserar kroppen med avslappnande och mjuka strykningar. Oljorna går in i kroppen på några minuter och dofterna försvagas inom ca.1½ timme. Oljorna har inga sidoeffekter. Resultaten kan däremot vara i timmar, dagar eller månader beroende på den enskilde individens kropp och syra – balans. Ju surare en kropp är desto kortare tid behåller den resultatet. Rekommendation för RDT behandlingar är en gång i veckan för att stärka immunförsvaret eller enbart bli av med stress.
Terapeuten startar vid fötterna, balanserar och efter att ha applicerat oljor samt arbetat med VitaFlex tekniken på båda fötterna fortsätter behandlingen på ryggen. Oljorna fungerar på de fysiska, elektriska, andliga och känslomässiga nivåerna i kroppen och varje olja har sin egen unika frekvens som hjälper till att skapa struktur. Kliniska studier visar att eteriska oljor har den högsta frekvensen av alla naturliga substanser som människan känner till. De skapar en ogynnsam miljö för sjukdom, bakterier, virus, svamp och höjer kroppens frekvenser att skapa och behålla hälsa.

Prova den underbara taktila behandlingsmetoden som arbetar på cellulär nivå!

Normalpris på behandling: 60 min. 500 kr, 90 min 650 kr
Sommarpris: 10 % under juni månad

info@livskraft.info 070 – 636 43 84 http://www.livskraft.info/

No comments: