Sunday, June 14, 2009

Ta hand om dig själv, bygg hälsa inför sommarledighet

Midsommarvecka!
Sen långt tillbaka var det vanligt att storstäda sitt hus innan midsommar. Hemma i Tornedalen minns jag hur alla kläder, sängkläder skulle tvättas - vädras och tak, väggar, golv skulle skuras. Allt för att tvätta bort vintern (damm, kvalster, smuts...) och göra plats för nya fräscha energier. Samtidigt var det ju också för att hålla/mota bort ovälkomna snyltgäster som eventuellt hade eller planerade flytta in, ohyra, insekter m.m.

Vår kropp är själens hus! Det är bra att göra likadant med kroppen som de gjorde med sina boenden. Rensa och städa bort för att underlätta kroppens vitalitet. Den här ljusa tiden är nog den mest ultimata för olika kroppsreningar. Det finns många sätt att gå tillväga, fasta, detoxing med olika örtpreparat, vegan kost, grönsaker eller frukter. Det sätter också igång en detoxing på det mentala planet vilket är absolut nödvändigt i dagens leverne. Som jag ser det så håller vi på att kollapsa p.g.a. överbelastning i hjärnkontoret.

Ljuset och naturens naturliga läkekraft är våra bästa stöttepelare nu. Vi får så mycket kraft av att vistas utomhus och det kombinerat med en avlastning för kroppssystemet ger oss ny vitalitet. Promenader, löpning samt påtning i jorden gör oss mer närvarande i nuet. Dessutom ökar syresättningen av alla celler samt cirkulationen som de flesta av oss har mer eller mindre problem med. Även jag! Jag får verkligen lägga ner kraft på att stärka kroppen och det gör jag med glädje samt uthållighet.

Så, sätt igång! Fundera ut, känn efter hur du kan stödja dig själv och din kropp för att må bra nu och i framtiden. Om du känner dig osäker vänd dig till oss på Färgkliniken (eller någon annan du känner tilltro till) och hör dig för om vad vi kan erbjuda för din hälsa.

På Färgkliniken har vi Sensei Resonans, värmebehandling med IR ljus, DeTox - Fot SPA, MMV - MilliMeterVågsterapi, RDT - Regndroppsterapi och Färg- och Ljusbehandling med monokromatiskt ljus i Färgkupol. Vi erbjuder också olika massageterapier, Inre resor, Healing samt Kinesiologibehandlingar som alla är stärkande och uppbyggande.
Vi säljer kroppsrensningskurer genom Herba Plus samt förmedlar olika uppbyggande vitamin/mineral tillskott genom FitLine.

Vi säger bara LYCKA TILL!
Monika Palo http://www.livskraft.info/ http://www.kompetensfokus.com/

No comments: