Thursday, February 21, 2008

REIKI 2 DISTANSHEALING Kurs I Luleå

REIKI 2
DISTANS Utbildning på Qi Center i Luleå
Lördag 8 – Söndag 9 mars
Kl.9.00 – 15.00 + träningsuppehåll med uppföljning
Investering: 3000 Kr.


REIKI 2 är en tvådagars utbildning där du lär dig att arbeta med energi på distans. Det är en metod där du lär dig fokusera för att kunna påverka livet till det bättre. En bra utbildning för dig som är redo att ta ansvar för din egen utveckling och träna att använda tankens kraft för att rikta energin samt skapa mål bilder. Själv använder jag mig av tekniken till allt och det är fantastiskt att uppleva hur avståndet suddas ut och Reiki energin bygger osynliga broar.

Under utbildningen får du ytterligare initieringar och tillgång till en del av symbolerna Reiki bygger på. Vi tränar in symbolerna och gör skickningar till händelser eller personer. Vi går igenom chakra systemet relaterat till Reiki symbolerna. Vi tränar andningsteknik genom meditation och alla får samt ger behandling.

REIKI betyder Livskraft eller Universell livsenergi.

Alla; barn, ungdomar, vuxna, gamla, kan lära sig använda den intelligenta energin. Reiki är en ur gammal tradition och du kan behandla dig själv. Precis som i medicinsk Qigong tränas du i att göra övningar varje dag som stärker din hälsa på alla plan, kroppsligt, psykiskt, mentalt och andligt. Du lär dig behandla dig själv och andra under kursen. I utbildningen ingår mental träning samt meditation. REIKI är mycket enkelt och effektivt som egenvård.

För vad och för vem?

*Om du har tappat gnistan - känner dig utan ork, inspiration *Om du har blivit kränkt – utanför av någon anledning *Om du söker efter syftet – meningen med livet *Om du vill utvecklas *Om du har sömnsvårigheter eller svårt att slappna av * Reiki ökar närheten, öppenheten och vidsyntheten i familjer samt i partnerförhållanden och ger en ännu stabilare grund att stå på * Reiki är bra för den som aktivt vill ta ansvar för sin hälsa, sitt liv samt medvetet öka sin utstrålnining * Reiki är din ”läke - medicinväska” som du alltid bär med dig
Det här är en del av den traditionella REIKIn som jag kom i kontakt med 1992. För mig blev det en avgörande livs förändring som fortsätter att utveckla mitt liv.

Anmälan och förfrågningar till:

FÄRGKLINIKEN – Qi Center,
Bergnäsvägen 14 - 15, 97253 Luleå, 0920 – 88099, 070 – 636 43 84
info@livskraft.info, www.ljuskupolen.se Läs bloggen!

No comments: